Βήμα - Βήμα

στην σωστή κατεύθυνση!

Έρευνα και Ανάπτυξη

Υλοποίηση και Κατασκευή

Διαφήμιση και Προώθηση

Διατήρηση στο Χρόνο

Πρώτο Βήμα


Το πρώτο βήμα είναι η κατανόηση των αναγκών και η λήψη νέων ιδεών για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας. Πολλές φορές μια ξεκάθαρη στρατηγική μας γλιτώνει από μελλοντικούς προβληματισμούς. Για αυτό ένα σωστό πλάνο στην δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι ο θεμέλιος λίθος που θα χτίσουμε κάτι καλό! Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σας βοηθήσει στην λήψη αποφάσεων για ένα αποτέλεσμα ανώτερο τον προσδοκιών σας.

Δεύτερο Βήμα


Είναι σημαντικό να αφιερώσουμε χρόνο στο Domain name που θα επιλέξετε να κατοχυρώσετε και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσετε στη σελίδα σας, καθώς αυτό θα αποτελεί την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο. Επίσης, αποτελεί για την Google και άλλες μηχανές αναζήτησης θεμελιώδες κριτήριο κατάταξης μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματά της. Είναι σημαντικό το Domain σας να είναι σύντομο, απλό, περιγραφικό και ευκολομνημόνευτο, και να αντικατοπτρίζει το περιεχόμενο, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της ιστοσελίδας σας.Καλό θα ήταν το Domain που θα επιλέξετε να μην έχει διαφορετικούς τρόπους γραφής, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην καταφέρουν οι ενδιαφερόμενοι χρήστες να βρουν εύκολα τη σωστή σελίδα σας.

Τρίτο Βήμα


Σε αυτό το στάδιο αρχίζει η κατασκευή της ιστοσελίδας! Η γνώση και η μεγάλη εμπειρία των προγραμματιστών μας, είναι η σιγουριά μας πως κάτι καλό ξεκίνησε και η εγγύηση για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα είναι δεδομένη!

Το επόμενο στάδιο είναι το εικαστικό κομμάτι της σελίδας σας. Μια αμφιβόλου ποιότητας κι αισθητικής ιστοσελίδας, στιγματίζει από την πρώτη στιγμή και προκαλεί εντυπώσεις αναξιοπιστίας και έλλειψης κύρους προς το πρόσωπο της. Για αυτό το εικαστικό κομμάτι στην σελίδα σας είναι σημαντικό να γίνει από έμπειρα χέρια!

Τέταρτο Βήμα


Ότι αξίζει πρέπει να προβάλετε! Εφόσον ο αρχικός μας στόχος της κατασκευής της ιστοσελίδας μας υλοποιήθηκε, σειρά έχει η διαφήμιση της ιστοσελίδας σας. Είναι σημαντικό στα πρώτα μας διαδικτυακά βήματα να ανοίξουμε τους ορίζοντες και να γνωριστούμε με τον διαδικτυακό κόσμο.

Η διαδικτυακή διαφήμιση βοηθά την σελίδα σας να αναπτυχθεί με μεγαλύτερους ρυθμούς. Το μεγάλο πλεονέκτημα της διαδικτυακής διαφήμισης είναι ότι μπορούμε να στοχεύσουμε στο κοινό που θέλουμε να διαφημιστούμε. Η πιστοποίηση της ομάδας μας στο Google AdWords είναι και η απόδειξη οτι ξέρουμε να το κάνουμε σωστά!

Διατήρηση στο Χρόνο


Η ανανέωση και το φρεσκάρισμα της σελίδας σας, βοηθά στην υλοποίηση νέων τεχνολογιών αλλά και κάνει την ιστοσελίδα σας να ξεφεύγει από τον ανταγωνισμό! Σίγουρα όλοι μας κάποια στιγμή συναντήσαμε κάποια ιστοσελίδα που φαίνεται πάνω της το πέρασμα των χρόνων. Είναι σημαντικό για έναν χρήστη του διαδικτύου να αντικρίζει μια ιστοσελίδα που δεν υστερεί σε τίποτα από μεριάς λειτουργικότητας αλλά και εμφάνισεις.
Η Social Pro μπορεί να σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες από την αρχή με την ευκαιρία να βρίσκεται στο χέρι σας!

Ξεκινήστε μαζί μας μια συζήτηση για την ιδέα σας...

Η SocialPro...

είναι αγάπη και εξειδίκευση σε κάθε τομέα που δραστηριοποιείτε, που κάνει το κάθε Project σας να ξεχωρίζει!

 

Είστε στα σωστά χέρια!

Σας ενδιαφέρει...

Διαβάστε στο Blog μας άρθρα που θα σας ενδιαφέρουν

blog